Tiltti Satakunta – Tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan 

Tiltti on maksuton, matalan kynnyksen tukipiste rahapeliongelmiin. Tarjoamme tietoa, päivystysvastaanottoa sekä ryhmä- ja vertaistoimintaa Porissa ja Raumalla. Tilttiin ovat tervetulleita rahapelaajat ja heidän läheisensä yksin tai yhdessä. Lähetettä ei tarvita ja asioida voi nimettömänä. Käyminen ei vaadi sitoutumista ja jokainen voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla. Tiltin toiminta ja keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Meillä tartutaan nopeasti peliongelmiin, jotta ne
eivät pääse kasaantumaan
ylitsepääsemättömiksi. Peliongelmiin on aina ratkaisuja. Tiltistä saa tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan tai vaikka talousasioihin. Kokemusasiantuntijuus ja vertaisuus tarjoavat voimaa, jolla muutos voidaan mahdollistaa. 

Toimipisteemme sijaitsee Porin ydinkeskustassa, osoitteessa Liisankatu 11, 2. kerros. Samoissa kerrostiloissa sijaitsee myös Nuorten Digiverstas. 

TILTIN VIIKKO-OHJELMA   Viikkokalenteri_Satakunta

Tiltti Satakunta on Stean rahoittama kolmivuotinen hanke (2020-2023). Teemme tiivistä yhteistyötä Sininauhaliiton pääkaupunkiseudulla toimivan Tiltin kanssa. Tavoitteenamme on tuoda siellä kehitettyjä hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja Satakuntaan. Tiltin toiminnasta voit lukea lisää tästä: https://www.tiltti.fi. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa ja tukea peliongelmiin.

VIDEOLINKKI Tietoiskuun Mitä velkaantumisen jälkeen?

Tervetuloa Tilttiin!
Ota rohkeasti yhteyttä: 

Tiltti koordinaattori
Sanna Paala
p. 050 4771860
s.paala@porinsininauha.fi 

Tiltti kokemustoimija
Tomi Rosengren 
p. 050 4771953
t.rosengren@porinsininauha.fi