AGGREDI Satakunta

Aggredi Satakunta on Stean rahoittama kolmivuotinen hanke (2020-2022), jonka pyrkii rikoksentekijöiden väkivaltaisen käyttäytymisen vähentämiseen tai lopettamiseen yksilö- ja verkostotyön avulla.  Aggredi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä väkivallasta aiheutuneita ongelmia tai seurauksia puolueettomalla maaperällä. Osallistuminen ei edellytä päihteettömyyttä tai rikoksettomuutta, vaan ainoastaan halun tehdä asiat toisin. Osallistuminen Aggrediin on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Aggredin asiakaskohderyhmää ovat kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneet työikäiset (18-65-vuotiaat) henkilöt, sekä väkivallantekoja suunnittelevat kaikenikäiset henkilöt. Aggredi ei työskentele perhe-, pari- tai läheissuhdeväkivaltaan tai seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden kanssa.

Aggredi Satakunnalla on toimitilat Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Lisäksi työntekijät liikkuvat esimerkiksi vankiloihin. Mahdollisuus on myös etäpisteeseen Raumalla.

Aggredi-työmuoto on kehitetty Helsinki-Missiossa, ja se on toiminut tuloksellisesti pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006. Nyt toiminta on laajentumassa, ja Aggredi starttaakin kolmella uudella paikkakunnalla vuonna 2020 (Turku, Tampere, Pori). Näiden lisäksi Aggredi-toimintaa on myös Kuopiossa. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsinkimission ja muun verkoston kanssa mallin tuomiseksi Poriin ja Satakuntaan. Aggredista voi lukea lisää Helsinkimission kotisivuilta osoitteesta www.helsinkimissio.fi/aggredi.

Miten mukaan Aggrediin?

Aggrediin voi ohjautua jo vankeusrangaistuksen suorittamisen aikana tai se voi olla eräs koevapauden toimintavelvoitteen muoto. Asiakkaan voi ohjata mukaan toimintaan viranomainen tai työntekijä, joka kokee asiakkaan hyötyvän Aggredi-työskentelystä. Asiakas voi myös itse ottaa yhteyttä Aggredi-työntekijöihin ja sopia osallistumisestaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vesku Lehtinen
puh. 045 114 3488
vesa-matti.lehtinen(at)porinsininauha.fi

Hanna-Mari Takala
puh. 050 477 1747
hanna-mari.takala(at)porinsininauha.fi