AGGREDI Satakunta

Aggredi Satakunta on STEAn rahoittama toiminto, jonka pyrkii rikoksentekijöiden väkivaltaisen käyttäytymisen vähentämiseen tai lopettamiseen yksilö- ja verkostotyön avulla.  Aggredi tarjoaa mahdollisuuden käsitellä väkivallasta aiheutuneita ongelmia tai seurauksia puolueettomalla maaperällä. Osallistuminen ei edellytä päihteettömyyttä tai rikoksettomuutta, vaan ainoastaan halun tehdä asiat toisin.

Osallistuminen Aggrediin on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Kenelle?

Aggredi Satakunnan asiakaskohderyhmää ovat työikäiset (18-65-vuotiaat) henkilöt, joilla on haasteita kodin ulkopuolisen väkivallan kanssa. Haasteet voivat olla esimerkiksi väkivaltaisista ajatuksia, väkivaltafantasioita tai väkivaltarikoksia. Aggredin kohderyhmää ovat myös erilaisista ryhmittymistä irtaantuvat henkilöt. Aggredi ei työskentele perhe-, pari- tai lähisuhdeväkivaltaan tai seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden kanssa.

Missä?

Aggredi Satakunnalla on toimitilat Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Toimitilojen osoite on Isolinnankatu 22 A, toinen kerros.

Lisäksi työntekijät liikkuvat esimerkiksi alueemme vankiloihin ja muualle maakuntaan.

Aggredi valtakunnallisesti?

Aggredi-työmuoto on kehitetty Helsinki-Missiossa, ja se on toiminut tuloksellisesti pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006. Aggredi Satakunta aloitti toimintansa vuonna 2020. Vuoden 2024 Aggredi tulee laajenemaan taas kolmelle uudelle paikkakunnalle. Valtakunnallisesti Aggredi toimiikin näiden laajennusten jälkeen jo kymmenellä paikkakunnalla. Aggredin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Porissa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä (kevät 2024), Seinäjoella (kevät 2024) sekä Hämeenlinnassa (kevät 2024).

Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.aggredi.fi

Miten mukaan Aggrediin?

Aggrediin voi ohjautua jo vankeusrangaistuksen suorittamisen aikana tai se voi olla koevapauden, yhdyskuntapalveluksen tai valvontarangaistuksen toimintavelvoite. Asiakkaan voi ohjata mukaan toimintaan viranomainen tai työntekijä, joka kokee asiakkaan hyötyvän Aggredi-työskentelystä. Asiakas voi myös itse ottaa yhteyttä Aggredi-työntekijöihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vesku Lehtinen
puh. 045 114 3488
vesa-matti.lehtinen(at)satanauha.fi

Hanna-Mari Takala (opintovapaalla)
puh. 050 477 1747
hanna-mari.takala(at)satasininauha.fi

Hanna-Mari Takalaa sijaistaa:
Ankku Kaari
puh. 050 477 1747
a.kaari(at)satasininauha.fi