Lissu Social Club -kynnyksetön palvelupiste

Tervetuloa Lissuun!

Lissu Social Club kynnyksettömän palvelupisteen ovi on avoinna arkisin klo 9-14 osoitteessa Liisankatu 10. Lissun avoin yhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet, päihtyneenä tai selvinpäin. Palvelupisteen viihtyisissä tiloissa voit nauttia kupin kahvia ja levähtää tai vaikka pestä pyykkiä ja saada apua omien asioiden hoitamiseen.

Lissu saanut alkunsa vuonna 2021 osana valtakunnallista Korona yhteiskunnan marginaaleissa -tutkimushanketta (1.1.2021-31.8.2023), jota rahoitti Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeessa Tampereen yliopisto tutki Helsingin yliopiston, Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Porin Sininauha ry:n kanssa pandemiaolosuhteiden vaikutuksia ja tutkimustulosten perusteella kehitti sosiaalipalveluita yhteiskunnan marginaaleissa. Tutkimukset antoivat välineitä luoda toimintatapoja ja valmiussuunnitelmia myös tulevien yhteiskunnallisten häiriötilojen varalle. KoMa -hankkeessa tuotettiin aineksia vahvistaa yhteiskunnan kriisinkestävyyttä siellä, missä se on yhtäältä kaikista välttämättömintä ja toisaalta vaikeinta saavuttaa.

ESR-hankkeen jälkeen Lissu on saanut määräaikaisen hankerahoituksen STEA:lta.

Lisätietoa ESR-hankkeessa tehtävästä tutkimustyöstä:
Korona yhteiskunnan marginaaleissa | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi)

Tiedotamme arjestamme Facebookin kautta (3) Lissu Social Club, kynnyksetön palvelupiste | Facebook .

Noudatamme alueellisia sekä valtakunnallisia koronarajoituksia sekä –suosituksia. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme <3!