Lissu Social Club -kynnyksetön palvelupiste

Tervetuloa Lissuun!
Euroopan sosiaalirahaston, Vipuvoimaa EUlta ja Lissun logot

Lissu Social Club kynnyksettömän palvelupisteen ovi on avoinna arkisin klo 9-14 osoitteessa Liisankatu 10. Lissun avoin yhteisö toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet, päihtyneenä tai selvinpäin. Palvelupisteen viihtyisissä tiloissa voit nauttia kupin kahvia ja levähtää tai vaikka pestä pyykkiä ja saada apua omien asioiden hoitamiseen.

Lissu on osa valtakunnallista Korona yhteiskunnan marginaaleissa -tutkimushanketta (1.1.2021-31.8.2023), jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeessa Tampereen yliopisto tutkii Helsingin yliopiston, Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Porin Sininauha ry:n kanssa pandemiaolosuhteiden vaikutuksia ja tutkimustulosten perusteella kehittää sosiaalipalveluita yhteiskunnan marginaaleissa. Tutkimukset antavat välineitä luoda toimintatapoja ja valmiussuunnitelmia myös tulevien yhteiskunnallisten häiriötilojen varalle. KoMa -hankkeessa tuotetaan aineksia vahvistaa yhteiskunnan kriisinkestävyyttä siellä, missä se on yhtäältä kaikista välttämättömintä ja toisaalta vaikeinta saavuttaa.

Lisätietoa hankkeessa tehtävästä tutkimustyöstä:
Korona yhteiskunnan marginaaleissa | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi)

Tiedotamme arjestamme Facebookin kautta (3) Lissu Social Club, kynnyksetön palvelupiste | Facebook .

Noudatamme alueellisia sekä valtakunnallisia koronarajoituksia sekä –suosituksia. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme <3!