Avoimet työpaikat

Porin Sininauha ry:n tehtävänä on kristillisiin arvoihin perustuen kulkea ihmisten rinnalla ja tukea heitä vaikeissa elämäntilanteissa. Tuotamme asumis- ja ensisuojapalveluita, järjestämme päivätoimintaa, ja kehitämme toimintaa kohderyhmällemme erilaisin hankkein.

Etsimme ammattilasta seuraavaan työtehtävään:


OHJAAJAA ASUMISPALVELUIHIN, vakituinen (lähihoitaja)

Etsimme ohjaajaa Ratapihan asumisyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen. Ratapihan asumisyksikkö tarjoaa päihteettömyyteen tukevaa, kevyesti tuettua asumispalvelua. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asukastyön toteuttaminen, ryhmien ohjaus, asukkaiden osallisuuden ja yhteisöllisyyden edistäminen sekä asunnottomien ensisuojassa tehtävätyö. Asumisyksikössä on käytössä omaohjaajajärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä.

Toivomme sinulta
– lähihoitajan tutkintoa
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja
– oma-aloitteellisuutta sekä aktiivista työotetta

Eduksi katsotaan kokemus päihdeongelmaisten kanssa tehtävästä työstä ja asumispalveluista sekä innostunut ja kehittämismyönteinen työote.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja mahdollisuuden kehittää asumisyksikön toimintaa yhdessä työryhmän kanssa. Saat paikan hyvästä työyhteisöstä, osaavan henkilökunnan parista. Käytössämme on hyvät työterveyshuollon palvelut ja e-passi. Noudatamme yksityisen sosiaalialan Tes:ä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus.

Lisätiedot ja kyselyt tehtävästä: asumispalveluiden vastaava ohjaaja Hanna Laine 050-466 9399. Haastattelut pidetään viikolla 35. Lisätietoja Porin Sininauhan toiminnasta saa verkkosivultamme.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään 25.8.2023 klo 16.00 osoitteeseen rekry@porinsininauha.fi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.