Rekry

Porin Sininauha ry:n tehtävänä on kristillisiin arvoihin perustuen kulkea ihmisten rinnalla ja tukea heitä vaikeissa elämäntilanteissa. Tuotamme asumis- ja ensisuojapalveluita, järjestämme työllistämis- ja koulutuspalveluita sekä päivätoimintaa, ja kehittämme toimintaa erilaisin hankkein. Etsimme ammattilaisia seuraaviin työtehtäviin:

OHJAAJAA ASUMISPALVELUIHIN, vakituinen (sosionomi AMK)

Etsimme ohjaajaa asunto ensin -yksikkö Varikkoon vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkö toimii asunto ensin -mallin mukaisesti. Sen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että akuutti päihdeongelma ja päihteiden käyttö ei ole asumisen este, vaan asuminen turvataan tukipalveluin, ja tarvittavat sosiaalisen kuntoutumisen prosessit käynnistetään asumisen vakiinnuttua.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. tukea asukkaiden arjenhallintaa, edistää asukkaiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Asumisyksikössä on käytössä omaohjaajajärjestelmä. Lisäksi ohjaaja vastaa asukkaiden sosiaalietuuksien hakemisesta ja kokonaistilanteen kartoittamisesta yhteistyössä muun moniammatillisen henkilöstön kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Toivomme sinulta

  • Sosionomi (AMK)-tutkintoa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteellisuutta sekä aktiivista työotetta

Eduksi katsotaan kokemusta päihdeongelmaisten kanssa tehtävästä työstä ja asumispalveluista, innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta sekä asunto ensin -mallin ja haittoja vähentävän työn tuntemusta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn ja mahdollisuuden kehittää asumisyksikön toimintaa yhdessä työryhmän kanssa. Saat paikan hyvästä työyhteisöstä, osaavan henkilökunnan parista. Käytössämme on hyvät työterveyshuollon palvelut ja e-passi. Noudatamme yksityisen sosiaalialan TESiä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus.

Lisätiedot ja kyselyt tehtävästä: vastaava ohjaaja Hanna Laine 050-466 9399 ja toiminnanjohtaja Anu Louhelainen 040-720 5825. Lisätietoja Porin Sininauhan toiminnasta saa verkkosivultamme www.porinsininauha.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään 15.5.2022 osoitteeseen rekry@porinsininauha.fi. Haastattelut toteutetaan 30.-31.5.2022. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.