Tiltti Satakunta – Tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan 

Tiltti on maksuton, matalan kynnyksen tukipiste rahapeliongelmiin. Tarjoamme tietoa, päivystysvastaanottoa sekä ryhmä- ja vertaistoimintaa Porissa ja Raumalla. Tilttiin ovat tervetulleita rahapelaajat ja heidän läheisensä yksin tai yhdessä. Lähetettä ei tarvita ja asioida voi nimettömänä. Käyminen ei vaadi sitoutumista ja jokainen voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla. Tiltin toiminta ja keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tiltti palvelee myös etänä

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tapaamme asiakkaitamme myös etäyhteydellä. Etätapaaminen voidaan järjestää asiakkaalle parhaiten soveltuvalla alustalla (Teams, Zoom, WhatsApp, Skype). Voimme myös soittaa, mikäli perinteinen puhelinasiointi on mieluisin. Ota yhteyttä Tiltti Satakunnan työntekijöihin, Tomiin tai Sannaan, niin järjestämme sopivan yhteyden ja ajan yhteiselle tapaamiselle.
Asiointi etäyhteydellä tulee olemaan mahdollista myös jatkossa. Näin pystymme toivottavasti palvelemaan paremmin myös kauempana asuvia asiakkaitamme.

Toistaiseksi kuitenkin fyysiset, avoimet päivystykset lukujärjestyksen mukaisesti: Porissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-18 sekä Raumalla tiistaisin klo 10-12. Mahdollisista muutoksista tiedotamme Tiltti Satakunnan Facebook-sivuilla. Ota siis seurantaan @Tiltti Satakunta

Peliongelmiin on aina ratkaisuja. Tartumme peliongelmiin nopeasti, jotta ne
eivät kasaantuisi ylitsepääsemättömiksi.
Tiltistä saa tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan tai vaikka talousasioiden selvittelyyn. Toimintamme perustuu vahvasti kokemusasiantuntijuuteen ja vertaisuuteen.
Toimipisteemme sijaitsee Porin keskustassa, osoitteessa Isolinnankatu 22, katutaso.
Raumalla avoimet päivystykset Osmosen talolla osoitteessa Alfredinkatu 5.

Lämpimästi tervetuloa Tilttiin!

TILTIN VIIKKO-OHJELMA

Tietoisku: Koukussa rahapeleihin

Lisää tietoiskuja

Mitä velkaantumisen jälkeen?


Tiltti Satakunta on Stean rahoittama kolmivuotinen hanke (2020-2023). Teemme tiivistä yhteistyötä Sininauhaliiton pääkaupunkiseudulla toimivan Tiltin kanssa. Tavoitteenamme on tuoda siellä kehitettyjä hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja Satakuntaan. Tiltin toiminnasta voit lukea lisää täältä. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa ja tukea peliongelmiin.

Tervetuloa Tilttiin!
Ota rohkeasti yhteyttä:

Tiltti koordinaattori
Sanna Paala
p. 050 4771860
s.paala@porinsininauha.fi

Tiltti kokemustoimija
Tomi Rosengren
p. 050 4771953
t.rosengren@porinsininauha.fi