Tiltti Satakunta – Tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan 

Tiltti on maksuton, matalan kynnyksen tukipiste rahapeliongelmiin. Tarjoamme tietoa, päivystysvastaanottoa sekä ryhmä- ja vertaistoimintaa Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. Tilttiin ovat tervetulleita rahapelaajat ja heidän läheisensä yksin tai yhdessä. Lähetettä ei tarvita ja asioida voi nimettömänä. Käyminen ei vaadi sitoutumista ja jokainen voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla. Tiltin toiminta ja keskustelut ovat luottamuksellisia.

Tiltti palvelee myös etänä

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tapaamme asiakkaitamme myös etäyhteydellä. Etätapaaminen onnistuu puhelimella ja erikseen sovittaessa muilla alustoilla (Teams, Zoom, WhatsApp, Skype). Ota yhteyttä Tiltti Satakunnan työntekijöihin, Tomiin tai Sannaan, niin järjestämme sopivan yhteyden ja ajan yhteiselle tapaamiselle.
Asiointi etäyhteydellä tulee olemaan mahdollista myös jatkossa. Näin pystymme toivottavasti palvelemaan paremmin myös kauempana asuvia asiakkaitamme.

Toistaiseksi fyysiset, avoimet päivystykset lukujärjestyksen mukaisesti: Porissa keskiviikkoisin klo 14-18, Raumalla parittomien viikkojen maanantaisin klo 15-18 ja Kankaanpäässä parillisten viikkojen maanantaisin 15-18. Mahdollisista muutoksista tiedotamme Tiltti Satakunnan Facebook-sivuilla. Ota siis seurantaan @Tiltti Satakunta

Peliongelmiin on aina ratkaisuja. Tartumme peliongelmiin nopeasti, jotta ne
eivät kasaantuisi ylitsepääsemättömiksi.
Tiltistä saa tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan tai vaikka talousasioiden selvittelyyn. Toimintamme perustuu vahvasti kokemusasiantuntijuuteen ja vertaisuuteen.
Toimipisteemme sijaitsee Porin keskustassa, osoitteessa Isolinnankatu 22, katutaso.
Raumalla avoimet päivystykset Osmosen talolla osoitteessa Alfredinkatu 5.
Kankaanpäässä avoimet päivystykset osoitteessa Tapalankatu 20.

Lämpimästi tervetuloa Tilttiin!

Tietoiskuja

Koukussa rahapeleihin

Mitä velkaantumisen jälkeen?


Tiltti Satakunta on Stean rahoittama kolmivuotinen hanke (2020-2022). Teemme tiivistä yhteistyötä Sininauhaliiton pääkaupunkiseudulla toimivan Tiltin kanssa. Tavoitteenamme on tuoda siellä kehitettyjä hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja Satakuntaan. Tiltin toiminnasta voit lukea lisää täältä. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa ja tukea peliongelmiin.

Tervetuloa Tilttiin!
Ota rohkeasti yhteyttä:

Tiltti koordinaattori
Sanna Paala
p. 050 4771860
s.paala@porinsininauha.fi

Tiltti kokemusasiantuntija
Tomi Rosengren
p. 050 4771953
t.rosengren@porinsininauha.fi